Загиналата в тежката катастрофа край Берковица Нели З. от Бързия

...
Загиналата в тежката катастрофа край Берковица Нели З. от Бързия
Коментари Харесай

Трагедия: Загиналата в касапницата край Берковица оставя тежко болно момче

Загиналата в тежката злополука край Берковица Нели З. от Бързия оставя единствено тежко болно момче, описаха съселяните й. Цяла Бързия е потресена от нещастието, застигнала фамилията, написа "Конкурент ".

48-годишната жена откри гибелта си на пътя в местността Сечения камък край Берковица. Тя управлявала „ Тойота Ярис “. На ляв завой при влажен асфалт колата навлязла в лентата за насрещно придвижване и се блъска в идващия товарен автомобил „ Фолксваген Транспортер “ със софийска регистрация. Шофьорът и пасажерът в камиона са ранени и са настанени в монтанската болница.

Причините за тежкия случай към момента се обясняват. Пробата за алкохол на водача на ТИР-а е негативна. Очаква се излязат резултатите от алкохолната проба на жертвата, взета от правосъден доктор, споделиха от полицията.

Нели работела в индустриално дружество в Берковица. Жената живее в Бързия и се грижи сама за тежко болния си наследник. Момчето, което към този момент е трансферирало двадесетте, е със 100 % неработоспособност. Кметството в Бързия му поверило грижата за кафенето в пенсионерския клуб. Сестра му живее в София със фамилията си.

През август 2017 година Нели изгубила брачна половинка си при безразсъден случай. Пепи работел в горското и при добиване на трупи в региона на Петрохан, тракторът, ръководен от 50-годишният мъж се обърна и откъсна ръката му. Въпреки намесата на лекарите Пепи не съумя да преживее тежките контузии, породени от голямата машина.

„ Цялото село е в смут. Нямаме визия по какъв начин ще оправя това момче от тук насетне, сам-само. Нели му беше единствената опора.”, споделят хората от Бързия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР