Загиналата млада жена от Враца остави без майка две деца,

...
Загиналата млада жена от Враца остави без майка две деца,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте подробности за загиналата при съмнителни обстоятелства Свежа от Враца

Загиналата млада жена от Враца остави без майка две деца, научи организация BulNews.
Припомняме, че в събота, от 7-ия етаж на блок в центъра на регионалния град, падна и почина на място 43-годишната Свежа Илиева. За трагичния случай заяви още през вчерашния ден рано сутринта медията ни.



Мата, както я назовават околните ѝ, родила три деца, само че първото ѝ било отнето още при раждането. След него, дамата родила още две момчета - Дани и Данаил, които сега са на 21 и 13 години. Години по-късно мъжът, с който Свежа живее, и който е татко на децата ѝ, влезнал в пандиза. Тогава двете момчета били настанени в Дома за деца лишени от наставнически грижи "Асен Златаров " в регионалния център. С навършването на пълнолетието си, по-голямото излязло от общественото заведение, само че към този миг по-малкото е още там.
Роднините на умрялата описаха пред наш кореспондент, че Мата е била извънреден човек, доста добър и честен. Жената, при която до неотдавна е работила показа, че Свежа е била работлива, почтена и вършела съзнателно всяка задача, която тя ѝ възлагала.
Близките на 43-годишната са унищожени и мъчно ще одобряват обстоятелството, че тя към този момент не е измежду тях. "Жена - сърце, - това беше Мата ", споделиха през сълзи те.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР