Загиналата край Св. Тома жена е отседнала в къмпинг Aрапя,

...
Загиналата край Св. Тома жена е отседнала в къмпинг Aрапя,
Коментари Харесай

Загиналата 34-годишна жена е тръгнала пеша от Созопол към къмпинг Арапя

 Загиналата край " Св. Тома " жена е отседнала в къмпинг " Aрапя ", само че часове преди случая е посетила заведение в Созопол. Вероятно е тръгнала да се прибира пеш към " Aрапя " и тогава е блъсната. Все още се изчакват резултатите от аутопсията.

Има съществени съмнения, че пешеходката първо е била ударена от автомобил, който е избягал от местопроизшествието, а към един часа през нощта тялото удря втори лидер - 34-годишен мъж от столицата, който незабавно позвънява на тел.112. Пробите му за алкохол и опиати са негативни, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас.

Припомняме, че на 26.07 към 01.01 ч. в районно ръководство - Созопол е получено известие за тежък пътен случай, зародил по пътя Бургас - Приморско, в региона на правата от разклона за “Св. Тома " към Приморско.

При осъществения оглед е открито, че л.а. Suzuki Liana, със софийска регистрация, ръководен от 34 годишен софиянец, блъска 34 годишна пешеходка, също от София. Жената е умряла. Водачът е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са били негативни. Предстои осъществяването на аутопсия в поделение “съдебна медицина " при УМБАЛ- Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР