Загинал е заместник-началникът на Херсонска област Кирил Стремоусов, съобщиха за

...
Загинал е заместник-началникът на Херсонска област Кирил Стремоусов, съобщиха за
Коментари Харесай

Загинал е заместник-началникът на Херсонска област

Загинал е заместник-началникът на Херсонска област Кирил Стремоусов, оповестиха за РИА Новости в апарата на регионалната администрация.
" За страдание, информацията се удостоверява. Кирил Сергеевич Стремоусов почина при злополука. Шофьорът му оцеля ", споделиха на организацията.

Информацията за гибелта на Стремоусов беше доказана и от изпълняващия длъжността началник на Херсонска област Владимир Салдо.

„ Той работеше без картечница. Работеше със словото си и с умеенето си да приказва. Бил е на фронта, бил е в тила. Бил е и в региона, и в самия Херсон. И където и да се появи, говореше ясно и откровено за протичащото се. Малко са хората, които знаят по какъв начин да предадат истината на хората, а казаното е безусловно намерено, гратис и налично “, сподели Салдо.
Служебният шеф добави, че управляващите ще оказват помощ на фамилията на починалия. Стремоусов има пет деца, скоро следва и шесто.
Кирил Стремоусов е роден през 1976 година в Донецка област. Завършва Западноукраински народен университет. Занимава се с политика, управлява Херсонския клон на Социалистическата партия на Украйна. Почти всекидневно той разгласява известия в обществените си мрежи за положението на нещата в района и по линията на контакт.
На 30 септември Херсонска област беше оповестена от Русия за съветска територия след извършен референдум.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР