Заформя се някакъв изключително от една страна абсурден, а от

...
Заформя се някакъв изключително от една страна абсурден, а от
Коментари Харесай

Разследване за шпионаж - коментар на Петър Волгин и Румяна Коларова

Заформя се някакъв извънредно от една страна неуместен, а въпреки това - рисков скандал, тъй като обществото не може да бъде карано да знае всички юридически детайлности, кой член тъкмо какво значи - това сподели Петър Волгин в Сутрешния блок на Българска национална телевизия. Той и Румяна Коларова разясниха тематиката за следствието за шпионаж, което води профилираната прокуратура.

Петър Волгин: В обществото се насажда усещане, че всеки, който харесва Русия, всеки който по една или друга причина изпитва благосклонност към тази страна, рискува да попадне под ударите на закона, без значение дали харесва Путин, Достоевски, Чайковски, Константин Хабенски, няма значение - щом си русофил във всичкото измерение на тази дума, значи ти можеш да попаднеш под ударите на закона.Румяна Коларова: Когато става дума за намесата на Русия в държавния суверенитет на една група страни, да вземем за пример, прибалтийските страни, знаете, че там общественото отвоюване на националния суверенитет мина през серия от подобен вид шпионски кавги. Разбира се там имаше и присъди, не знам тук каква е обстановката, не съм способена, пък и не мисля, че на този стадий някой може обществено да бъде способен по въпроса, само че желая да подчертая, че в случай че би трябвало да групираме страните от така наречен подсъветско пространство, Централна и Източна Европа, България стои доста покрай Прибалтийските републики.
Вижте целия диалог във видеото.
 Очакват се нови данни за следствието за шпионаж Очакват се нови данни за следствието за шпионаж
Очаква се през днешния ден Специализираната прокуратура, ДАНС и Министерство на вътрешните работи да дадат повече информация по следствието за шпионаж, което водят от началото на юли. Вижте...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР