Заетият в сектора на недвижимите имоти Доналд Тръмп живее в

...
Заетият в сектора на недвижимите имоти Доналд Тръмп живее в
Коментари Харесай

Как Доналд Тръмп живее нашироко, след като е изгубил повече от всеки друг американец?

Заетият в бранша на недвижимите парцели Доналд Тръмп живее в първокласен апартамент през 1992 година, пътува с лимузина и има частна защита. През същата година той регистрира негативен приход от 750 милиона $ пред Службата за събиране на налози в Съединени американски щати.

Откакто се разкри данъчната информация на президента отпреди десетилетие има несъответствия по какъв начин той води толкоз разточителен живот, откакто търпи съществени загуби. Според специалистите бизнесът му тогава би трябвало да е бил в много неприятно положение, с цел да регистрира той финансови загуби в подобен размер.

Управляващите бизнес региона на недвижимите парцели употребяват някои от най-хубавите привилегии в данъчния кодекс. Но скъпите екстри не могат да оправдаят загуба от 750 милиона $ съгласно специалисти. От друга страна сума в подобен размер значи, че Тръмп няма пари останали пари, които да харчи. Но фактът, че той продължава да има висок стандарт на живот значи, че или е изгубил нечии други пари, или е получил сериозна инвестиция от някой, написа Fortune.
 Доналд Тръмп е изгубил повече пари от всеки различен поданик в Съединени американски щати за 10 години
Доналд Тръмп е изгубил повече пари от всеки различен поданик в Съединени американски щати за 10 години

За година той е изгубил $250 милиона

Въз основа на данъчните преписи от New York Times, излиза наяве, че Тръмп е отчел негативен поправен брутен приход за всяка от годините сред 1985 и 1994 година и неговите съществени предприятия са изгубили към 1,17 милиарда $ за този интервал. Някои от неговите казина и други притежания афишират банкрут през 90-те година.

Адвокатът на Тръмп Чарлз Хардър, не е дал отговор на молбата за коментар. Президентът съобщи в Twitter предходната седмица съобщи, че загубите се дължат на " солидни отписвания и обезценка, които биха могли да доведат до загуби в съвсем всички случаи, в случай че се работи интензивно. "

Милиардерът сходно на други бизнес магнати евентуално има десетки " прехвърлящи сдружения " и такива с лимитирана отговорност. Тези компании не заплащат налог общ приход на корпоративно равнище. Вместо това приходът минава през персонални и частни заявления на техните притежатели. Това значи, че когато фирмите са натрупали доста загуби, притежателите могат да ги погасят със своите приходи даже в случай че те нямат нищо общо с бизнеса.

Много по-вероятно е неуспехът на фирмите на Тръмп през 80-те и 90-те години да генерира стотици милиони загуби съгласно Стивън Розентал, старши помощник в Центъра за данъчна политика Urban-Brookings. Тъй като предприятията се провалят, загубите им постановат потребността от потреблението на личните облаги на Тръмп и той компенсира доходи от различен бизнес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР