Заетите в туристическия бранш излизат на митинг пред Народното събрание.

...
Заетите в туристическия бранш излизат на митинг пред Народното събрание.
Коментари Харесай

Туроператорите отново излизат на протест

Заетите в туристическия отрасъл излизат на протест пред Народното събрание. Това става, макар че в понеделник страната им даде обещание 10 млн. лева за възобновяване от рецесията с ковид.
От 11 часа през днешния ден на протест пред Народното събрание излизат туроператори, туристически сътрудници и екскурзоводи от обединяване " Бъдеще за туризма ".

С това деяние туроператорите желаят да заявят своята протестна подготвеност, в случай че поетите задължения от премиера Бойко Борисов и министъра на туризма Марияна Николова не бъдат спазени.

От Обединение " Бъдеще за туризма " споделят, че са признателни за подадената ръка, само че упорстват за по-голяма помощ, както и за бистрота при разпределянето на парите.

Освен финансово излекуване на бранша и създаване на незабавен спешен проект за подкрепяне на туроператори, туристически сътрудници и екскурзоводи от обединяване " Бъдеще за туризма " желаеха нови стратегии в поддръжка на заетостта, специфична скица за подкрепяне на екскурзоводи, както и отпадане на 14-дневния карантинен интервал за завръщащите се от Турция туристи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР