Заемете активна позиция и се потопете в текущите си дейности.

...
Заемете активна позиция и се потопете в текущите си дейности.
Коментари Харесай

Раци, днес сте особено привлекателни! Лъвовете са в стихията си

Заемете дейна позиция и се потопете в настоящите си действия. Ден за промени. Благоприятен интервал за споразумяване на "пренебрегвани " проблеми и осъществяване на отсрочени задания.

Овен – Днес още веднъж ще се изявите като водач в екипната работа, имате добър нюх за групова динамичност. Обединяването на силите с другите и привличането им към общия поток на работа, може да бъде положително прекарване за вас.

Телец – В момента не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, по тази причина би трябвало да останете гъвкави - също и във финансово отношение. Ако сега ви поучават да инвестирате, бъдете сериозни и отделете време да помислите, защото е малко евентуално да получите най-хубавия съвет сега.

Близнаци – Недейте постоянно да търсите грешката единствено в колегата си и най-много не постоянно се чувствайте нападнати незабавно, само че се поставете „ в обувките” на другия човек и се пробвайте да го разберете по-добре.

Рак – Днес изглеждате доста привлекателни за непознатите хора, които срещате, и по тази причина постоянно те обръщат взор след вас. Дори и да не поемете самодейността, обещаващи запознанства бързо ще зародят.



Лъв – Чувствате се енергични и полагате поредни старания да предприемете нужните стъпки. Имате и скъпа поддръжка от разнообразни страни. Дори и да се колебаете, не би трябвало да пропускате възможностите пред себе си.

Дева – Днес ще са ви нужни взаимни отстъпки в партньорството ви. Пренебрежителното отношение единствено ще утежни нещата. Във всеки случай сте малко неуверени в връзките с противоположния пол.

Везни – Вашият всекидневен професионален живот през днешния ден се характеризира с неустановеност и борби. Не се обезсърчавайте, в случай че не постоянно имате вярната идея за всеки проблем в чекмеджето. Проявете благоразумие и избягвайте да вършиме изкуствени неща.

Скорпион – Изправени сте пред огромно предизвикателство и ви се коства на пръв взор, че са нерешими проблемите. Запазете успокоение и деликатно планирайте ходовете си на деяние, вместо да заравяте главата си в пясъка. Скоро ще разберете, че някои проблеми не са толкоз огромни, колкото си мислите.

Стрелец – Неочаквани събития или непредвидени условия могат да скапват вашите стремежи и проекти. Трябва да осъзнаете, че не всяка обстановка може да бъде планувана и следена. Ако е допустимо, отложете плануваните вложения и покупки.

Козирог – Днес може да бъдете изправени пред вътрешно тестване. Не се хвърляйте с главата напред поради неща, които ви нервират. Опитайте се да методите градивно към всяка сложна обстановка, като гледате на това като опция да укрепите личната си позиция.

Водолей – Шансовете да флиртувате през днешния ден са дребни, защото наподобява никой не ви обръща внимание и в случай че го създадат, тогава това може да не ви е задоволително. Не ви подценяват преднамерено, по евентуално има друга причина, която няма нищо общо с вас.

Риби – В персоналния си живот сега плавате в неразучени води и с доста вятър. Имате чувството, че сътрудникът ви като че ли се пробва да ви слага трудности. Бъдете съобразителни и гъвкави, тъй че бързо да откриете вероятните решения.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР