Заем от половин милион лева е искала Софи Маринова от

...
Заем от половин милион лева е искала Софи Маринова от
Коментари Харесай

Софка проси половин милион от бившия си мъж

Заем от половин милион лв. е желала Софи Маринова от първия си мъж и татко на наследник й Лоренцо - Петър, научи „ Галерия “.

Според източници от ромските среди певицата е затънала в задължения към кредитори и в случай че не се разплати, ще остане на улицата. Две от компаниите й към този момент са запорирани, а сумата, която дължи, е близо 400 000 лв..

Софи и Петър бяха дружно близо 8 години, преди фолк фурията да му изневери със сина му Дачо. Днес обаче всичко това е зад тила им и Маринова решила да се възползва от несметното благосъстояние на някогашния си. Негови съседи разправят, че Софка няколко пъти му идвала на крайници да му се моли за крупния заем.

Настоящият брачен партньор на Софи първоначално бил срещу да търсят помощта на Петър. Тодор Давидов-Гринго решил, че като глава на фамилията самичък ще изкара парите. Именно по този начин се забъркал в незаконната скица, изнудвайки предприемача Асен Атанасов.

След като го вкараха в пандиза, на Гринго не му останал различен избор, с изключение на да прати жена си на милостиня при някогашния й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР