Заеквам. От страх. 14-годишна родила за втори път в Лом.

...
Заеквам. От страх. 14-годишна родила за втори път в Лом.
Коментари Харесай

Б-б-б-бъдещето?

Заеквам. От боязън. 14-годишна родила за повторно в Лом. Когато и нейната дъщеря роди на 14, тя ще е на 28 и към този момент баба. На 42 прабаба. Но прабаба във фертилна възраст, която до 28 ще има най-малко още четири чавета, да не кажа по-голяма цифра, а до 42... На 28 няма да спре да ражда, ще продължи. На 42 също. Като стигне критическата към 50, може и да има свои към 20 чеда благи. Ако и те се размножат в такава градация, след половин век техният жанр ще насели едно обезлюдено северозападно село, примерно. И тъй като няма да има кой да им даде помощ, ще се наложи да работят. Тогава към този момент ще бъде забавно. Кой ще работи и какво ще работи? Прекрасният нов свят. Всички антиутопии в едно. Струва ви се леко пресилено вероятно, само че не се опасявайте, вие ще сте остарели и към този момент няма да ви пука. Да се опасяват децата ви, в случай че имате такива. Май е по-добре да нямате, тъй като в прелестния нов свят ги чака бедност. Въшката става баба за 24 часа. Въшката смуче кръв от гостоприемника. Когато гостоприемникът почине, въшката си намира нов. Въшките по тази логичност умират последни. В края на света един трагичен ром седи и зяпа недоумяващо, той не знае по какъв начин се оцелява без непозната кръв. Ще събира гъби и орехи. Това ще е неговото изтънчено веганско меню.
Не ме обвинявайте в хомофобия или по какъв начин се споделяше там това... Расизъм, фашизъм, национализъм, мизантропия... Огледайте се. Ослушайте се. Влакът идва. Ще ви опустоши от историята. Къде са в този момент всички тези бездетни клявки, които нарипаха злостно, като им рекох, че не е прекомерно обикновено да преследват кариера за сметка на личната си генетика, която няма да предадат нататък? Срещу биологията ли са тръгнали? Празните им утроби не ги ли упрекват, че една извънредно ерудирана, образована и умна персона на 14 години от Лом е станала майка за повторно и е иззела техните функционалности? В обществото няма празноти. Едните утроби са празни за сметка на другите. Математиката по този начин споделя. И в случай че мислите, че майката на дребния сладостен Сарасвати е изолиран случай, ще ви успокоя, че напълно не е по този начин. Имам директни наблюдения.
Наскоро ми докараха дърва за камината. Почнах да ги импортирам в мазето. Мина един тъмнокож юноша и попита дали може да ми помогне против 15 лв.. Съгласих се. Младежът беше на не повече от 24, само че към този момент имаше 4 деца. Колко още като него познавам... Дори ги учех на български език... че и на литература от горната страна на всичко. Четях им приказки в час. Те първо ме слушаха, радваха се. После ставаха на 13 и отиваха да се пресъздават. Културни особености. Държавният закон не може да забрани културните особености. Никога не е могъл.
Хелзинкските кратуни ще кажат, че всяко държавно принуждение над културните особености е принуда и свирепост. Въпрос на физическо съзряване е. Когато си на 30, не работиш, щото не ти се работи доста, мама и тати ти дават по пет кинта за две бири на ден, бичиш игри на компа по през целия ден и задникът е залепнал за стола, тялото ти атрофира и не помни своите функционалности. Почва да ти липсва тестостерон, либидото ти се изпарява някъде и ти се превръщаш с годините в последния от рода Старк. Най-последния от най-последните.
Бъдещето се обяснява. Не ви приказвам за демографски рецесии, за апокалипсис, за неналичието на държавна политика, за каканиженето на В. Симеонов и Каракачанов, които са прекомерно ангажирани с " българщината " и оцеляването на българите и подхващат " градивни ограничения " за решаването на " казуса "... Няма проблем, бацета. Няма рецесия. Има обстоятелства, които ви е боязън да гледате. Заровили сте си главите в пясъка. Завили сте се през глава. Предали сте се. Новият биологичен тип, произтекъл от хомосапиенс на квадрат, е жилест, една градина като не се обработва, плевелите я завладяват, тъй като са по-корави и непретенциозни, тъй като им се живее и развъжда.
Мисля, че ние нашата градина си я унищожихме сами с пестициди всякакви, с комплицирани полезности, с атеизъм, нарцисизъм, демократизъм. Почвата почнаха да я приготвят още през 1945 година. Да, но тогава имаше полезности – ще кажат мнозина. Да, но в тия полезности Бог беше непризнат, загърбен и пропуснат. С тия полезности нагоре изплуваха посредствеността и бездарието. Без Бог всичко е разрешено. Щом всичко е разрешено, ще си вършим, каквото ни скимне. Семенцето на покварата беше посято, след това то поникна, избуя, задуши всичко. Какво да чакаме след това? Каква е логиката? Иво Христов, мнимият социалист, приказва за дебилността, само че стана част от политическата мощ, която донесе покварата. И която в никакъв случай за нищо не се разкая и не се извини. Странно, изумително, тъй като персонално съм го виждал в черква – значи изрича молебствия, признава Авторитет, значи има своя ценностна система, в която Бог е основал индивида... Когато човек загърби Бога, какви да са резултатите? Просто семето на неверника бива изтребено, отнесено от вятъра, изгорено от слънцето, пада на канара и не може да се захване, Бог не носи виновност за нашата лична и персонална безнравственост. Разсъждавам си на глас.
Няма проблем, доста нации и култури са изчезвали. В един миг по-голям става въпросът не дали българската просвета ще се изпари в небитието, а дали въобще аз, ти, всеки поотделно ще избави своята душа човешка, която е родена за величие.
Но и това е противоречив въпрос, защото множеството от либералите през днешния ден не си признават, че имат души и карат съвсем като комунистите – единствено на електрически импулси и химически реакции.
Тази всеобща релативност ни убива. Но колкото повече мисля, толкоз по-малко се опасявам за бъдещето.
Автор: Николай Фенерски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР