Заекът (или Котката) хронологично следва годината на . Представителите на

...
Заекът (или Котката) хронологично следва годината на . Представителите на
Коментари Харесай

Какво е да си Заек според китайския хороскоп?

Заекът (или Котката) хронологично следва годината на. Представителите на този знак са родени през следните интервали:

19/02/1939 – 08/02/1940
06/02/1951 – 27/01/1952
25/01/1963 – 13/02/1964
11/02/1975 – 30/01/1976
29/01/1987 – 16/02/1988
16/02/1999 – 04/02/2000
03/02/2011 – 22/01/2012

Силни страни

Дискретни.   Зайците имат малцина, само че същински другари, за които са надълбоко загрижени. Може да споделите с тях своите секрети и паники и ще получите най-хубавия вероятен съвет. Това е по този начин, тъй като макар че съпреживяват вашите пристрастености и паники, Зайците съумяват в това време да останат справедливи и рационални. Споделяйки с тях, може да сте сигурни, че тайните ви ще останат в сигурни ръце.

Изискани.   Зайците имат отношение към традициите и положителния усет. Понякога може да основават усещане за надути сноби. Те обичат да се глезят и имат вяра в издигането в обществената подчиненост. Знаят по какъв начин да влагат времето и парите си рационално и подхождат към финансовите въпроси със въздържан професионализъм. Зайците се стремят да си обезпечат добър живот след пенсия и нормално съумяват да го реализиран.

Добродетелни.   Зайците не могат да бъдат разказани като смели или дръзки, само че имат редица редки качества - те са изискани, експерти, традиционалисти и отлични другари. Те заобикалят крайностите и търсят златната среда, което нормално им носи триумф.

Традиционалисти.   Зайците познават и ценят традициите. Те постоянно биха избрали обичайния метод на обличане, деяние или път за реализиране на дадена цел. Искрено зачитат предишното. Зайците са доста уравновесени същества, от които всички можем да научим нещо.

Слаби страни

Старомодни.   Зайците са освен традиционалисти, само че и искрено старомодни. Понякога им е мъчно да одобряват новите и прогресивни хрумвания и се съпротивляват. Те са склонни и да се придържат към предишното, което може да попречи на техния прогрес.

Педантични.   Зайците са педанти. Те обичат нещата към тях да бъдат подредени и да се любуват на тишина и успокоение в дома си. Ако в дома им царува неразбория, за тях е невероятно да работят или да се концентрират. Зайците ненавиждат огромните и шумни празненства и избират освежаващата компания на няколко близки другари за вечеря.

Потайни.   Зайците са доста самостоятелни, избират да разчитат на себе си и когато решат да се обвържат с някого, това е сериозна стъпка. Обикновено заобикалят спорове и проблеми и се стремят да не си навличат неприятности. Ценят персоналния си живот и държат той да си остане подобен.

Претенциозни.   Зайците имат високи стандарти по отношение на дома и околните си другари. Те са придирчиви, само че нормално имат стабилен и благонадежден усет. Те са отлични експерти, тъй като ползват същите стандарти и в работата си.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР