Заедно с ръководството на Центъра за градска мобилност и B-Trust

...
Заедно с ръководството на Центъра за градска мобилност и B-Trust
Коментари Харесай

Дигитално ще се получават винетки за паркиране в центъра от живеещите в зоните 35 000 софиянци

" Заедно с управлението на Центъра за градска подвижност и B-Trust представихме новата цифрова услуга за напълно онлайн заявяване, заплащане и приемане на винетен стикер за паркиране. С нея спестяваме скъпо време на 35 000 жители, живеещи в зоните за платено паркиране, на които няма да им се постанова да прекарват часове един път годишно в вървене до офиси на ЦГМ, показване на документи и инспекция на самоличността им.

Спестяваме и разпечатването на над 180 000 листа с документи - приблизително по 5 на всеки от тях, които до момента трябваше да показват всяка година отначало документите на хартия.

След въвеждането на новите услуги процедурата става извънредно бърза и комфортна, като по този метод се икономисва скъпо време на работещите хора в забързаното им всекидневие.

Регистрацията се прави напълно електронно през всяко мобилно устройство от вкъщи, офиса и от всяка точка на света. Чрез въведените услуги за отдалечена идентификация и електронно сключване от B-Trust Mobile, предоставени от БОРИКА, жителите могат да подават заявки и да получат стикер напълно по електронен път като сканиран персоналните си документи и се разпознават ”, заяви ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Снимка: БТА
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР