Заедно с премиерата на флагманите от серията P40, Huawei обяви

...
Заедно с премиерата на флагманите от серията P40, Huawei обяви
Коментари Харесай

Заявете личността си с новия HUAWEI P40 lite

Заедно с премиерата на флагманите от серията P40, Huawei разгласи за българския пазар и един представител на серията в изключително известния у нас висок сегмент на междинния клас – P40 lite.

Huawei P40 lite комбинира атрактивен дизайн, новаторска четворна съществена камера, батерия с висок потенциал от 4200 mAh, и мощен чипсет Kirin 810.

Той ще се предлага в България от 6 април, в три цвята - класическия Midnight Black, нежния Sakura Pink и отличителния Crush Green, в настройка 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет за предпазване. Huawei P40 lite идва с обновената HUAWEI AppGallery – личния магазин за приложения на компанията, а потребителите получават още 15 GB гратис пространство за предпазване в Huawei Mobile Cloud за интервал от 12 месеца и специфичната услуга Huawei VIP Service.

Стилна четворна AI камера, която дефинира новите трендове

Huawei P40 lite употребява матрична класификация за своята четворна камера.

Основната 48MP камера поддържа най-новата технология на Huawei, която комбинира няколко фрагмента, снимани бързо в една сесия. 8MP камера с ултра широкоъгълен обектив предлага зрително поле от 120°, за идеални пейзажни фотоси, архитектурни или групови фрагменти. Макро обективът е в положение да концентрира от 4см разстояние, а интелигентният датчик оказва помощ за естествени, дълбочинни резултати при снимането на портрети.

Четворната камера на HUAWEI P40 lite поддържа още режим Super Night, който разрешава на потребителите да вършат страхотни нощни фотоси в придвижване, без да употребяват статив. За основаването на видеа, HUAWEI P40 lite поддържа и мощният AI Video Editor, който може да се употребява за прибавяне на фонова музика и поправяне на фрагменти, улеснявайки потребителите да основават наличие за обществените мрежи, без значение къде се намират.

В допълнение, четвъртото потомство ISP процесор работи в синхрон със софтуера за още по-добро шумоподтискане и промяна на преекспонираните фрагменти.

Мощност за работа и развлечение

Чипсетът стои в основата на един смарт телефон и има основно значение за неговата продуктивност и разход на сила. Тук чипсетът Kirin 810 е създаден по водещия в промишлеността 7nm развой. Сравнен с 8nm чипове, Kirin 810 е с 50% по-висока плътност на транзисторите и 20% по-висока енергийна успеваемост.

8-ядренният централен процесор и графичният процесор Mali-G52 MP6 обезпечават безпроблемна работа и развлечение, а новата технология GPU Turbo прибавя нараснал фреймрейт и по-дълъг живот на батерията, което всеки мобилен геймър ще оцени високо.

Докато играят и се забавляват, потребителите могат по едно и също време да си пишат със своите съперници в особено приспособен чат прозорец в интерфейса на играта.

Батерията с величествен потенциал от 4200mAh батерията поддържаща сертифицирана от TÜV Rheinland технология за бързо зареждане 40W HUAWEI SuperCharge. Устройството може да се зареди до 70% единствено за 30 минути.

Емблематичен дизайн и супер нощно селфи

HUAWEI P40 lite разполага с последно потомство HUAWEI Punch FullView Display без прорези, с диагонал 6,4 инча, Full HD+ резолюция и необятна цветова гама. Постигнато е впечатляващото съответствие екран-тяло от 90,6%.

Новият HUAWEI P40 lite идва и с изключително атрактивната функционалност на предната камера Super Night Selfie 2.0 за зашеметяващи селфита при ниска осветеност.

EMUI 10 и HUAWEI AppGallery – бутиковият магазин за приложения

P40 lite е основан на Android и идва с познатия EMUI 10 интерфейс, планиран като списание, за пълноценно и прелестно потребителско преживяване. Той идва и със личния магазин за приложения на Huawei – AppGallery. От стартирането си през април 2018 година, Huawei AppGallery се разраства с невероятна скорост и към този момент предлага новаторски услуги на повече от 26 милиона дейни месечни консуматори в Европа и 400 милиона консуматори в международен мащаб. За по-малко от две години платформата към този момент е налична в над 170 страни.

HUAWEI AppGallery идва с цялостна отбрана и сигурност, в това число с верификация на името на разработчика и 4-степенна система за сигурност при работа с приложенията. Всички приложения минават през строги проби, с цел да се предотврати злонамерено деяние от страна на разработчика. Също по този начин, разполага със система за надзор на възрастта и по този начин основава безвредна среда за децата, като не им разрешава да отварят наличие, несъобразено с тяхната възраст.

Наличност в България

P40 lite ще може да се закупи от онлайн магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, и сътрудници на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от обичайна работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други сътрудници на дистрибутора Polycomp, на целесъобразна цена от 599 лева при свободна продажба или със съответната оферта с абонаментен проект от мобилните оператори.

Със закупуването на устройството потребителите получават и услугата Huawei VIP Service за лична помощ за безпрепятствено прекосяване от остарялото към новото им устройство. На тяхно разположение са както безплатната линия за обслужване на клиенти - 0800 18 818, по този начин и новият личен конгрес на Huawei, който непрекъснато ще се обновява с настояща информация за потреблението на световните и местни приложения на основаните на AppGallery смарт телефони.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР