Заедно с по-рано завършилата стачка на сценарисите, развлекателната интдустрия се

...
Заедно с по-рано завършилата стачка на сценарисите, развлекателната интдустрия се
Коментари Харесай

Край на актьорската стачка в Холивуд

Заедно с по-рано приключилата стачка на сценарисите, развлекателната интдустрия се оказа парализирана в невъзможност, която забави работата по голям брой огромни телевизионни излъчвания и филми, в това число предстоящи блокбастъри.

Президентът на Sag-Aftra Фран Дрешър разгласява: " Направихме го!!!! ". Тя благодари на членовете на актьорския профсъюз, „ за това, че се останахте и издържахте до тази историческа договорка! “, която дефинира по-добро възнаграждение за актьорите и значително регламентира потреблението на изкуствен интелект.

Главният договарящ Дънкан Крабтри-Айрланд сподели пред Reuters, че тригодишното съглашение е било съпроводено от " малко сълзи, доста необятни усмивки и доста обятия ". Стойността на договорката е над Щатски долар 1 милиард и дава обещание доста отбрани против произвеждането на аватари на артисти и потреблението на гласовете им посредством изкуствен интелект.

От AMPTP обявиха, че са удовлетворени от предварителното съглашение и „ чакат с неспокойствие промишлеността да възобнови работата по разказването на страхотни истории “ – въпреки че можеха да го създадат и по-рано, разясняват артисти.

Споразумението е изключително значимо за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР