Заедно с общинския съветник Зафир Зарков внесохме доклад на вниманието

...
Заедно с общинския съветник Зафир Зарков внесохме доклад на вниманието
Коментари Харесай

Нощен градски транспорт в София и през 2019 г.

Заедно с общинския консултант Зафир Зарков внесохме отчет на вниманието на Столичния общински съвет за нощен превоз и следващата година. Надяваме се той да бъде утвърден. Това сподели пред публицисти зам.-кметът на София Дончо Барбалов по направление „ Финанси и стопанска активност “, който краткотрайно е и зам.-кмет по превоза.

„ На този стадий нощният превоз ще бъде със същите параметри, като продължаваме да събираме информация. Трябва да се проучва до какъв брой се употребява и по какъв начин да повишим потреблението му “, изясни зам.-кметът.

В отговор на въпрос какви са усещанията му от ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “, той разяснява: „ Има подготвени сектори, само че приказваме за трамвайното трасе. По другите обекти и съставни елементи още се работи. Фокусът на вниманието се измести към детайлите. Изгуби се цялостната картина. Цялостната цел е да се обнови това централно пространство. За нас е значим крайният резултат “.

Попитан да чакаме ли през идната година тапи в столицата поради ремонтите Дончо Барбалов уточни: „ Надяваме се през идната година да имаме добра синхронизация, с цел да избегнем, доколкото може неудобствата на хората. Опитът от последните години демонстрира, че когато е за възстановяване на инфраструктурата хората демонстрират толерантност. Естествено не би трябвало да злоупотребяваме с това “.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР