Заедно с Обединени спортни клубове „Левски“ създаваме информационен център за

...
Заедно с Обединени спортни клубове „Левски“ създаваме информационен център за
Коментари Харесай

Фандъкова: Създаваме информационен център за култура и спорт в район „Подуяне“

Заедно с Обединени спортни клубове „ Левски “ сътворяваме информативен център за просвета и спорт в регион „ Подуяне “. Инициативата е на претендента за кмет на „ Подуяне “ Ева Митова и Обединени спортни клубове „ Левски “ и през днешния ден я обсъдихме с ръководителя на Обединени спортни клубове „ Левски “ Бранимира Цветанова, ръководителя на клуба по художествена гимнастика „ Левски “ Нешка Робева, ръководителя на баскетболен клуб „ Левски “ Юлия Боянова и треньори и състезатели. Това сподели Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София, издигната от коалиция ГЕРБ/СДС.

Информационният център ще бъде в пространствата, употребявани в миналото от спортисти на „ Левски “, които ще бъдат ремонтирани.



Кандидатът за кмет на София посети фолклорен концерт в парк „ Герена “ и шампионат по шах. На събитието участваха и треньорът на „ златните девойки “ от Рио - 2016 Ина Ананиева и волейболната легенда Владимир Николов.

„ В регион „ Подуяне “ възстановихме и обновихме изцяло парк „ Герена “. Благодаря за работата на госпожа Ева Митова. Като кмет дружно с госпожа Митова започнахме възобновяване на междублокови пространства, което би трябвало да продължим “, сподели Фандъкова.



Тя уточни, че за региона е значимо построяването на третата линия на метрото и плана за разширението му към „ Левски Г “, който е подготвен и за който следва да бъде предпазено финансиране.

На събитията участваха още народните представители Евгения Алексиева, Тома Биков и Евгени Будинов и претендентите за общински съветници Силвия Христова, Милена Янкулова, арх. Ивайло Петков, Симеон Колев, Димитър Вучев, Михаела Иванова, доктор Борислав Бориславов и доктор Антон Койчев.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР