Заедно с новата серия телефони Apple iPhone 11, на официалния

...
Заедно с новата серия телефони Apple iPhone 11, на официалния
Коментари Харесай

Защо в момента е изгодно да се заложи на iPhone XS

Заедно с новата серия телефони Apple iPhone 11, на формалния уебсайт на техно колоса към този момент не се оферират iPhone XS и iPhone XS Max, и двата пуснати едвам преди към година. Въпреки това Apple са запазили телефоните iPhone XR, пуснати дружно с XS XS Max.

iPhone 7, който беше стартиран през 2016, беше също изваден от продажба, написа Business Insider. Apple подменят и iPad-а от 9,7 инча с модел от 10,2 инча, а новият Apple Watch замести серия 4. Не за първи път Apple постъпват по този начин. Миналата година действаха по подобен метод и преустановиха продажбата на iPhone Х, който беше заместен с iPhone XS, както и iPhone 6S, 6S Plus и iPhone SE.

Към днешна дата iPhone 8 е най-евтиният, който може да бъде открит на формалния уебсайт на компанията, където цените за iPhone 11 стартират от $699 (цените за iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max пък стартират надлежно от $999 и $1099). Макар iPhone XS и iPhone XS Max да не са към този момент налични в магазините на Apple, към момента могат да бъдат открити в партньорските магазини или на уеб страниците на огромните онлайн ритейлъри като eMAG.

Сега е идеалният миг за тези, които желаят да си купят iPhone XS или XS Max на цена, която е меко казано като за другари. Сред останалите аргументи преди всичко е камерата на модела - iPhone XS има осезаемо усъвършенствана двойна камера, правеща фотоси по-добре, в сравнение с iPhone Х, както на мрачно, по този начин и при нараснал контрастност. И след това - има по-бърз процесор, по-бърз Face ID, поддържа dual-Sim, разполага с 512 GB и е разполагаем в златисто.

 Защо сега е преференциално да се заложи на iPhone XS

От значително значение е и обстоятелството, че iPhone XS е с процесор А12 Bionic, който Apple вкараха преди година и съумя да стане най-хубавият измежду съперниците, защото всички телефони, които го употребяват, надскачат устройствата с чипове Snapdragon 845 и Kirin 970 в проби.

A12 Bionic има две ядра, които се показват с 15% по-добре, до момента в който изразходват 40% по-малко сила спрямо А11. Четирите ефикасни ядра не престават да усъвършенстват разхода на сила. Игрите би трябвало да се виждат и усещат по-добре с помощта на нарасналата с 50% скорост на новия GPU A12 и невроновия процесор, който усилва броя интервенции, осъществени за секунда. Тестовете удостоверяват сигурно, че А12 се оправя по-добре от А11, само че най-важното е, че " бие " процесора Snapdragon 845, който зарежда най-хубавите представители измежду телефоните с Android. Също по този начин, А12 се оправя изключително добре в ръководството на всички приложения с обогатена действителност.

И най-после, iPhone XS е един извънредно устойчив и благонадежден телефон, в случай че след всичко гореизброено тези характерности имат значение (а би трябвало да имат). Ако iPhone Х поддържаше стандарт ІР67 за прахо- и водоустойчивост, то iPhone XS дава отговор на стандарт ІР68. Това значи, че даже и да е бил на 6 метра под водата, по-късно ще продължи да работи. Смартофонът iPhone XS има и подсилено стъкло, което Apple смята за най-здравото, употребявано в миналото за смарт телефон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР