Заедно с много варненци Роксана Кирилова застана зад 3-годишната Алекс

...
Заедно с много варненци Роксана Кирилова застана зад 3-годишната Алекс
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова застава зад Алекс от Варна с призив: Да и помогнем да ходи!


Заедно с доста варненци Роксана Кирилова застана зад 3-годишната Алекс и самодейността „ Изчисти квартала – помогни на Алекс! “ в събота, на която се събираха захвърлени кенчета. Те ще бъдат предадени за преработване, а средствата ще отидат за лекуването на дребната хубавица.

Алекс е от Варна и е родена с рядка особеност, поради която едното й краче е по-късо. Възможност за интервенция има, а лекуването се прави в Съединени американски щати. Сумата, която е нужна за втора интервенция е близо 800 000 лв..

„ В края на октомври ще има нова самодейност, в която с изключение на мен ще се включат доста спортисти и известни персони, с цел да участваме в надпреварата по тичане в Морската градина на Варна. Призовавам тези, които желаят да оказват помощ на Алекс да върви, да се включат в конкуренцията. Аз имам вяра в бъдещето на нашите деца, а Алекс е едно от тях! “, споделя носителката на купата „ Мисис България “ Роксана Кирилова.

Кампанията набира все по-голяма известност. Хора от Варна и района провеждат разнообразни начинания свързани с набирането на средства за дребния ангел Александра. В доста учебни заведения на морския град за първият образователен ден вместо цветя ще се подарява “парична надежда”.

Всеки, който желае да помогне на Алекс може да го направи и с дарителски SMS с текст на латиница DMS ALEXANDRA на номер 17 777 или да преведе сума по сметка: Централна кооперативна банка BIC: CECBBGSF, IBAN: BG40CECB979040G7448700, титуляр: Александра Кръстянина (Майка на Алекс).

Мисис България Земя поддържа и още няколко благотворителни дела:

Фондация ”Мечта за дете”, интервенция “Плюшено мече” – за всички деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни кампании; Каузата на съдружие ”Вярвам в теб” против домашното насилието над дами и на работното място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея.

Роксана Кирилова развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, иама 3 висши образования, превъзходен 8-годишен наследник. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”, а през април тази година тя печели и “Business & Fashion woman” 2018 на Business&Fashion Awards.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР