Заедно с Даниела Райчева, която е областен координатор на ГЕРБ

...
Заедно с Даниела Райчева, която е областен координатор на ГЕРБ
Коментари Харесай

Антон Хекимян: СОС трябва да отпусне финансова помощ на хората от опожарената сграда в Нови Искър

Заедно с Даниела Райчева, която е регионален координатор на ГЕРБ в София, районният координатор и организационният секретар на ГЕРБ Светослав Тодоров и Цвета Тончева, както и с ръководителят на Съюз на демократичните сили за „ Нови Искър “ Златко Златков, посетиха потърпевшите фамилии от бл. 5 в кв. „ Курило “, с цел да чуят кои са най-належащите им потребности и по какъв начин може най-бързо да им бъде предоставена помощ.

“Хората ни описаха за преживения смут от пожара. Във всички жилища е наводнено.  Чичо Павел ни сподели водата, която към момента се стича по стените. Златина, която е една от собственичките на жилища тук, ни качи на покрива, с цел да забележим вредите. Тук към момента тлее, а токът на постройката е спрян и сега тази част е негодна за обитаване ”, описа Хекимян и настоя хората краткотрайно да бъдат настанени на друго място до трайното намиране на решение.

“Покривът и електроинсталацията се нуждаят от изцяло възобновяване. Собствениците на жилища към този момент са кандидатствали за краткотрайни помощи, които обаче няма да са задоволителни за покриване на разноските по ремонтите ”, обясни общинският консултант от ГЕРБ.

“Това, което ще предприемем дружно с сътрудниците общински съветници, е да внесем допустимо най-бързо отчет до Столичния общински съвет за разпределяне за финансова помощ за възобновяване на вредите ”, безапелационен е той.

Всеки, който желае да помогне на потърпевшите, може да го направи на следната банковата сметка: Общинска банка, клон " Мария Луиза " IBAN: BG72SOMB91303124904501 BIC: SOMBBGSF Титуляр: Следствен отдел към окръжна прокуратура - Район " Нови Искър ".

Източник: crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР