Задвижвана от 420W мотор, почиства в продължение на час без

...
Задвижвана от 420W мотор, почиства в продължение на час без
Коментари Харесай

JIMMY JV83 Pet – световна промоция за €169,99

Задвижвана от 420W мотор, почиства в продължение на час без презареждане

Новата ръчна прахосмукачка JIMMY JV83 Pet е комфортна и многофункционална

Напоследък все по-търсени стават безжичните ръчни прахосмукачки, които са леки и комфортни, само че това все по-рядко е за сметка на опциите им. Тези домашни помощници се оправят с всевъзможни замърсители и се отличават с висока успеваемост на разчистване.

На промоция сега се предлага новият модел JIMMY JV83 Pet – лимитирани бройки са налични за поръчка в световния онлайн магазин Geekbuying на цена от €169,99 с ваучър за отстъпка 4YLYKEOI (спестявате €10 от промоционалната цена) и безвъзмездна доставка от европейски склад на търговеца в Германия.

JIMMY JV83 Pet почиства дейно както твърди подове, по този начин и килими

На първо място, тази ръчна прахосмукачка се отличава с безчетков дигитален мотор с мощ 420W, 100 000 об./мин., всмукателна мощ 135 AW и успеваемост 55% – индикатори, които я вършат сравнима с пълноразмерни прахосмукачки с кабел, който ги прави несъмнено по-неудобни за потребление.

В същото време JIMMY JV83 Pet е доста лека и маневрена. Тя има ергономичен дизайн с ъгъл на дръжката 65° и тежи единствено 1,5 кг – безспорно сходен апарат е удобен за потребление, изисква дребни старания от потребителя по време на разчистване и преместване.

JIMMY JV83 Pet се отличава с ергономичен дизайн с с ъгъл на дръжката 65°

Новата безжична прахосмукачка се оправя с всевъзможни замърсявания в жилището. Тя събира освен тънък прахуляк, само че и по-големи частици. Разполага с 50-мм ролка с четки с огромен диаметър, задвижвана от мощен цифров мотор, и почиства педантично както твърди подове, по този начин и килими, дивани, завеси и други повърхности.

Иновативната конструкция на механизма с четката спомага за обособяване на всички типове косми в чашата за събиране на прахуляк по време на почистването. Така JIMMY JV83 Pet предотвратява оплитането на косми от домашните любимци, да вземем за пример, към ролката с четката.

JIMMY JV83 Pet обира инсекти и буболечки от матрака

Тази ръчнапрахосмукачка е много издръжлива. С едно зареждане на пакета от акумулатори 7х2500 мАч, можете да почиствате жилището си в продължение на 60 минути без спиране, преди да се наложи още веднъж да заредите. За облекчение, изразходваният пакет с акумулатори може да се откачи от уреда и да се размени с различен, към този момент зареден.

JIMMY JV83 Pet се доставя в комплект с разнообразни накрайници, което разрешава да се употребява за разнообразни цели и на разнообразни места, включително твърди подове, килими, матраци и други Основната четка комбинира мека и твърда част, с цел да почиства дейно разнообразни повърхности. Предвидена и електрическа четка за инсекти и буболечки.

JIMMY JV83 Pet е многофункционален апарат – почиства всевъзможни повърхности

Чашата за събиране на прахуляк се откача елементарно – с натискане на един бутон – и може да се мие с вода, което важи и за филтъра по стандарт HEPA. Комплектът на JIMMY JV83 Pet включва и база за зареждане, в която се слагат батериите, както и захранващ адаптер. Зареждането им до цялостния потенциал от електрическата мрежа лишава към 4-5 часа.

Ето систематизирано няколко преимущества на новата прахосмукачка:

Комплектът на прахосмукачката включва разнородни накрайници

Купи: JIMMY JV83 Pet – на цена от €169,99 с ваучър за отстъпка 4YLYKEOI (спестявате €10 от промоционалната цена) и безвъзмездна доставка от склад в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР