Задвижва се от мощен мотор 350W, има устойчиви 20-инчови гумиSamebike

...
Задвижва се от мощен мотор 350W, има устойчиви 20-инчови гумиSamebike
Коментари Харесай

Samebike 20LVXD30 – сгъваемо е-колело за 60 км пробег

Задвижва се от мощен мотор 350W, има устойчиви 20-инчови гуми

Samebike 20LVXD30 е подобаващ за всекидневно потребление в градски условия

Разнообразието от електрически колела на пазара е огромно, тъй че всеки може да избере модел съгласно желанията и бюджета си. Понякога разликите във опциите са дребни, само че може да спестите двеста и повече лв., в случай че изберете по-семплия модел.

Такъв е казусът с електрическия велосипед Samebike 20LVXD30, който отстъпва по няколко индикатора на LO26-BKNEW (представихме го през вчерашния ден с опция за покупка от онлайн магазина TomTop), само че разликата в цената е към 110 евро. Разглежданият през днешния ден модел е наличен за поръчки от световния онлайн магазин Cafago, с доставка от европейски склад, на цена от 669,59 евро.

Samebike 20LVXD30 е не по-малко мощен – оборудван е с безчетков мотор 48V 350W и може да поеме човек с тегло до 150 кг. Подобно на своя по-скъп другар, този модел изминава на електрически ход 35-40 км, а при асистирано каране пробегът се усилва до 45-60 км.

Samebike 20LVXD30 разполага с всичко належащо за пълноценно каране

Батерията е литиева, с потенциал 8AH (в съпоставяне с 10AH за LO26-BKNEW) и се зарежда изцяло за към 4 часа. Характеристиките на обсъждания модел го нареждат за всекидневно потребление в градски условия – за работа, учебно заведение, извършване на покупки, а също по този начин и за къси пътешествия.

Samebike 20LVXD30 е здрав и постоянен, с помощта на структурата от алуминиева сплав и устойчивите гуми – те са 20-инчови, което е още една разлика, спрямо LO26-BKNEW, който има 26-инчови гуми. Велосипедът е оборудван със 7-скоростна Shimano система, по отношение на 21-скоростна при по-скъпия модел.

Държачът за смарт телефон е една от потребните екстри на Samebike 20LVXD30

Останалите характерности са съвсем същите – двойна спирачна система на предното и задното колело, ослепителен фар начело и стоп светлина откъм гърба, LED панел за информация, който е по-малък при обсъждания модел, отбрани от свръх-ток, ниско напрежение и несъразмерна температура, предно окачване и седалка, които всмукват ударите за по-комфортно возене.

Samebike 20LVXD30 също е сгъваем, което е огромно улеснение при преместване и предпазване на велосипеда. В сгънато положение той има размери 80х48х68 см, а тежестта му, съгласно спецификациите, е 26,5 кг. С това е-колело можете да се катерите по пътища с надолнище до 35 градуса.

Samebike 20LVXD30 е подсигурен с дискова спирачка за безвредно каране

Предвидени са и някои дребни, само че потребни екстри. Така да вземем за пример, моделът разполага с държач за смарт телефон, с помощта на който можете по-лесно да навигирате, в допълнение към информацията за скорост, положение на батерията и изминато разстояние, налична на LED панела. Друго улеснение е вградената откъм гърба кошничка за багаж.

Стандартната версия на Samebike 20LVXD30 е изпълнена в черен цвят, само че като алтернатива се предлага и модел в бяло. Освен колелото в комплекта са включени зарядно устройство, набор от принадлежности и документи.

Предното окачване и седалката на Samebike 20LVXD30 всмукват ударите

Купи: Samebike 20LVXD30 – на цена от 669,59 евро, с доставка от склад в Германия
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР