Задръстване в района на площад Сточна гара предизвика големи закъснения

...
Задръстване в района на площад Сточна гара предизвика големи закъснения
Коментари Харесай

Автобуси закъсняват с близо час заради ремонт край Сточна гара

Задръстване в региона на площад " Сточна гара " провокира огромни закъснения на някои градски линии в София, съобщи bTV.

В началото на деня там се образуваха колони от коли поради ремонт на мост " Изида " - част от плана " София - Елин Пелин " на Националната компания " Железопътна инфраструктура ".

От сдружението показват, че реконструкцията на оборудването ще продължи до края на юли. Тя е почнала при започване на седмицата.

Движението в региона на " Сточна гара " се контролира от екипи на КАТ и Пътна полиция. Въпреки това обаче някои линии на градския превоз са се движели с голямо забавяне денем.

Сред засегнатите региони е столичният квартал " Младост ", откъдето потегля рейс 213. Линията свързва квартала с центъра на столицата и Централна гара. Днес обаче рейсовете са се движели по маршрута с над 50 минути забавяне.

Останалите линии на градския превоз, които минават през " Сточна гара ", са рейсове № 11, 78, 79, 213, 305, 404, 413, 85, 86, 285, 309, 310, 20, 21/22 и тролеи № 6, 7, 9, 11. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР