Задоволство от дългогодишното сътрудничество с ръководството на община Дупница изразиха

...
Задоволство от дългогодишното сътрудничество с ръководството на община Дупница изразиха
Коментари Харесай

Съюзът на слепите: Работим прекрасно с кандидат-кмета на Дупница инж. Методи Чимев

Задоволство от дългогодишното съдействие с управлението на община Дупница показаха представителите от Съюза на слепите в града. „ Удоволствие е да се работи с Методи Чимев и неговия екип “, съобщи Боби Лазаров, който е ръководител на организацията за Благоевградска и Кюстендилска област.

„ Отношенията ни са просто съвършени. Не е имало случай да помолим за някакво подпомагане, и то да ни бъде отказано “, добави той.

На срещата, с изключение на претендентът за кмет инж. Методи Чимев, участваха още претендентите за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ – Емил Гущеров, Крум Милев и Тодорка Дамянова, която е ръководител на районната организация на КНСБ.

„ Винаги сме се старали да ви бъдем потребни и съм щастлив, че това се прави оценка от вас “, сподели инж. Чимев. „ И отсега нататък ще бъдем на вашите услуги, тъй като го заслужавате “, даде обещание той.

Крум Милев добави, че осъщественият план за Интегриран градски превоз е бил изработен със специфична грижа за незрящите хора. Ето за какво на спирките на рейсовете е била инсталирана звукова сигнализация.

Тодорка Дамянова сподели, че един от методите да се облекчи всекидневието на хората със зрителни проблеми е създаването на характерни планове с европейско финансиране. „ Заедно с вас сме осъществили сходни планове. Лично аз подсигурявам, че взаимно, с решителната поддръжка на инж. Чимев и неговия екип, през идващите четири години ще има доста повече такива планове, които да бъдат във ваша помощ “, съобщи Дамянова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР