Задочните престрелки между Камарата на строителите и БСП продължават. Поредната

...
Задочните престрелки между Камарата на строителите и БСП продължават. Поредната
Коментари Харесай

Камарата на строителите пак отвърна на Йончева

Задочните престрелки сред Камарата на строителите и Българска социалистическа партия не престават. Поредната е поради изказването на депутата от " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева, направено на брифинг в Народното събрание, в което се споделя, че " реакцията на КСБ демонстрира боязън и суматоха от осъществяването на инспекция ".
В собствен отговор, от Камарата на строителите споделят, че: " Изявлението на госпожа Йончева демонстрира, че за следващ път тя не е схванала значимите послания, отправени ясно и изрично от строителния отрасъл. А точно: да спре потреблението на сектора за политически цели! Мирната проява няма връзка с настояването за експертиза и уверяваме госпожа Йончева, че не сме в суматоха и не изпитваме боязън от инспекции. Но настояваме те да се правят при прецизното съблюдаване на съществуващото законодателство ".
Строителите дефинират думите на Йончева като " популизъм " и желаят тя да покаже доказателства за изказванията си за корупция и злоупотреби в строителството, а в случай че не разполага с такива, обществено да го съобщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР