“Задкулисно са ме освободили от председателския пост в ПГ на

...
“Задкулисно са ме освободили от председателския пост в ПГ на
Коментари Харесай

Сидеров: Коалиционното споразумение е нарушено!

“Задкулисно са ме освободили от председателския пост в ПГ на Оперативна програма ”, съобщи в изявление за Нова телевизия и предаването „ Плюс-минус “ водачът на “Атака ” Волен Сидеров, представен от Novini.bg.

“Това край ли е на управническата коалиция?, попита той и съобщи, че наложително би трябвало и ГЕРБ да отговорят на това.

“На 8.06 е квалифицирано настояването за освобождението ми ”, разясни Сидеров.

“Коалиционното съглашение сред трите партии е нарушено по този начин ”, изясни атакистът и посочи, че в съглашението е записано, че той ще бъде предсседател на ПГ на Оперативна програма.

Сидеров сподели, че под съдружното съглашение има подписите на водачите на партиите от Оперативна програма и на водача на ГЕРБ. По думите му в този момент е в заплаха съществуването на ръководството.

“Аз персонално направих най – доста взаимни отстъпки, с цел да съществува тази група. Да се каже, че аз минимум съм направил - това е дебела неистина ”, съобщи Сидеров и попита дали всичко е в съгласие с Бойко Борисов.

На въпрос какво не може да се раздели от водачите на партиите в Оперативна програма толкоз дълго време, Волен Сидеров отговори: “Това не е въпрос към мен. Аз не съм делил нищо, не съм в изпълнителната власт.  Валери Симеонов беше вицепремиер, Красимир Каракачанов е вицепремиер и той реализира една много странна договорка за изтребители ”.

“Защо Борисов не взима отношение по отношение на Каракачанов ”, попита още той.

Волен Сидеров съпостави случилото се с комплекс – комплекс към родителите, които са основали нещо и то се отхвърля. “ Тийнейджърите минават през този интервал “, изясни той.

„ Решението на Каракачанов и Симеонов анулира управническата коалиция. Наложителен е незабавен съвет на огромната коалиция “, сподели още Волен Сидеров и съобщи, че водачите на партиите от Оперативна програма би трябвало да пораснат.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР