Задкулисието пречи активно за актуализация на бюджета. Целта е не

...
Задкулисието пречи активно за актуализация на бюджета. Целта е не
Коментари Харесай

Биволъ: Дълбоката цел на задкулисието е да счупят Валутния борд

" Задкулисието пречи интензивно за актуализация на бюджета. Целта е освен цялостен безпорядък и обществен колапс. Дълбоката цел е да счупят Валутния ръб. После....помните и знаете!!!! ", това написаха на Facebook страницата си медията за проверяваща публицистика " Биволъ ".

Тази теза на " биволите " не е по никакъв начин лишена от логичност, имайки и поради, че те са хора, които разполагат с доста информация. Още повече, държанието на огромна част от парламентарно показаните партии, и най-много на Движение за права и свободи, в посока на отвращение за актуализация на бюджета, поддържа тази теза.

Ако бюджетът не бъде обновен, задаващата се нова вълна на здравна рецесия, нова вълна на мигрантски приток поради обстановката в Афганистан и сигналите, че от есента до края на зимата е допустимо да има нечувано високи сметки за електрическа енергия и топлоенергия, в действителност имат капацитета да провокират съвсем апокалиптични сюжети в България.

" Тия плачат за " Бял рейс " ", прибавят от " Биволъ ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР