Задграничният представител на МВР в САЩ Георги Овчаров и Иван

...
Задграничният представител на МВР в САЩ Георги Овчаров и Иван
Коментари Харесай

Среща между МВР и чикагската полиция след тежкото убийство на трима българи

Задграничният представител на Министерство на вътрешните работи в Съединени американски щати Георги Овчаров и Иван Анчев, общоприет консул на България в Чикаго, организираха работна среща със сержант Перес, водещ следствието на чикагската полиция по осъщественото тежко престъпно закононарушение, при което починаха трима български жители. Това оповестиха от пресцентъра на ведомството.

В рамките на срещата те се срещнаха с настоящата информация и елементи по следствието. На причинителя е взета непрекъсната мярка за неотклонение, повдигнати са му пет обвинявания за ликвидиране първа степен, което според законодателството на щата Илинойс значи, че ще му бъдат поискани пет доживотни присъди, защото в щата няма смъртно наказване. На арестувания е назначен длъжностен юрист и по негов съвет той не дава никакви изказвания по случая.

Според водещите следствието българските жители са станали почтена жертва на ментално неустойчив човек, открити са елементи по време обиските в дома му, които ясно сочат че мъжът е имал фикс идея за гонене и е душевен неустойчив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР