Задават се пет поредни топли и уютни вечери с обилни

...
Задават се пет поредни топли и уютни вечери с обилни
Коментари Харесай

Ето участниците в Черешката на тортата следващата седмица

Задават се пет следващи топли и уютни вечери с значителни трапези и валежи от изненади в компанията на поп звездата Поли Генова, дамата, горяла в Кухнята на Ада – Соня Янкова, журналистът приключенец Георги Милков, писателят географ Георги Бърдаров и слънчевото момиче на времето Гери Малкоданска.

Първа престилката ще постави кулинарният влогър и готвач, врял и кипял в Hell’s Kitchen България – Соня Янкова. Тя ще отвори дома си, който е същинска цитадела за нея, с цел да посрещне звездните посетители. Седмичната задача на началник Манчев ще накара домакинята да потърси помощ от другар, а по-късно ще провокира у нея суматоха и боязън. Менюто ще е изпипано, усетите ще преливат, а Соня ще заложи на необятната си усмивка и вкусна храна, с цел да завоюва гостите.
Снимка: NOVA  Ето участниците в

Академичните трофеи на доцент доктор Георги Бърдаров подсказват, че в кухнята няма да липсва точност и отношение към детайла. Той е замислил една литературно-българска вечер, в която ще вплете като в разказ усетите на негови обичани домашно приготвени ястия. Кухнята ще е цялостна както с качествени артикули, по този начин и с любопитни истории, а мястото и методът, по който ще посрещне компанията, ще възхити всички.
Снимка: NOVA  Ето участниците в

Кулинарна гражданска война ще донесе журналистът, притежател на голям брой награди, Георги Милков. Той ще тръгне с пушката, само че не на пазар, а да споделя истории. Менюто му ще е обичайната българска зимна кухня и ще се опита да задмине това на съименника му в компанията. Вдъхновение за едно от ястията домакинът ще е почерпил от първата жена министър у нас – Цола Драгойчева, а гостите ще бъдат впечатлени още с влизането си на мястото, където ще ги посрещне Милков.
Снимка: NOVA  Ето участниците в

Четвъртък в кухнята влиза повелителката на времето Гери Малкоданска. Водещата на Прогнозата за времето на NOVA за първи път ще посрещне посетители в новия си дом. В желанието си да угоди на всички усети, тя ще заложи на интернационално меню. Помощта в кухнята ще пристигна от нейния сътрудник в живота, който ще се постарае гостите да не останат гладни. От храната ще лъха обич, а домакинята ще провокира сетивата на гостите освен с вкусна храна, само че и с забавна задача.
Снимка: NOVA  Ето участниците в

Последна в кулинарната борба ще влезе певицата Поли Генова. Концепцията ѝ за безглутеново меню ще бъде изпълнена на доста особено място. Семейна рецепта от Филипините от майката на нейния обичан мъж ще очарова гостите, а доста от тях ще опитат ястия без глутен, които за първи път ще са им вкусни. Десертът ще накара един от гостите да ръкопляска, а изненадата ще изкара всички на дансинга.
Снимка: NOVA  Ето участниците в

Ще се оправят ли домакините с новата задача на началник Манчев? Кой от тях ще събере най-вече точки и ще си тръгне с почетния плакет?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР