Задават се нови сътресения в британското правителство. За това алармира

...
Задават се нови сътресения в британското правителство. За това алармира
Коментари Харесай

Медиите във Великобритания: Задават се министерски оставки, ако Тереза Мей не промени курса за брекзит

Задават се нови разтърсвания в английското държавно управление. За това сигнализира вестник „ Дейли мейл”.

Тереза Мей: Европейски Съюз би трябвало да ни почита Било "неприемливо " да отхвърлят проекта й без да оферират опция
Според изданието, няколко министри са подготвени да подадат своите оставки, в случай че другата седмица министър председателят Тереза Мей не промени курса си за брекзит. Сред министрите, които е допустимо да подадат своите оставки, са тези на труда и пенсиите Естер Маквей и на интернационалното развиване Пени Мордонт.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Г-жа Мей и нейното държавно управление се готвят да предадат брекзит. Не се колебая в това. Те не желаят същинско излизане от Европейския съюз”, съобщи Джерард Батън, водач на ЮКИП.

Според обявата на „ Дейли телеграф”, на съвещание на кабинета в понеделник, министрите ще призоват Мей да излезе с опция на проекта за брекзит. Сегашното предложение беше подложено на остри рецензии от европейските водачи.

Туск има вяра в компромисен вид за брекзит Днес министър-председателят на Англия Тереза Мей съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да третира Острова с почитание по време на договарянията за брекзит
„ Министър-председателят се сложи в невъзможна обстановка. Очевидно е, че Европейският съюз няма да одобри нейното предложение. Дори и нейната партия не е съгласна, има група в редиците на Консерваторите, които са твърдо против”, съобщи Киър Стармър народен представител от Лейбъристката партия.

Снимка: btvnovinite.bg

Това накара Мей да прикани ръководителите на Общността да показват свои проекти. В същото време, натискът над премиера от страна на нейните съперници, се ускорява.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР