Задавам си въпроса дали съдът разглежда и осъжда еднакво всички,

...
Задавам си въпроса дали съдът разглежда и осъжда еднакво всички,
Коментари Харесай

Красимир Велчев, ГЕРБ: Нено Димов не може да извърши друго престъпление

Задавам си въпроса дали съдът преглежда и осъжда еднообразно всички, тъй като не мога да си обясня по какъв начин хора с висящи каузи, рецидивисти, ги пускат под домакински арест, а един министър, не. Той не може да извърши друго закононарушение, тъй като към този момент не е министър, второ, той къде може да се скрие, в случай че се разгласи за национално интернационално търсене. Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.


Вчера в " Панорама " слушах опозицията да изнася лекции що е то рецесия, има ли почва у нас, стадии, и стигнах до извода, че те са експерти по рецесиите, само че не по решението на рецесии, а по основаването им, тъй като непрестанно, напоследък те насаждат едно такова мнение у хората, че щом в последните 10 години сме управлявали, значи нямаме никакви оправдания ", разяснява Велчев. И попита: " Защо се изпуска този стадий 2013-2014 година, когато те върнаха България години обратно. Сега същите тези желаят избор на съмнение, още веднъж ли желаят да спрат развиването на страната? "

По отношение на рецесиите той сподели, че се пробва да гледа на нещата в профил. " Тази рецесия можеше някои неща да се избегнат и може би по тази причина са такива ограниченията, които са взети сега, както от премиера, по този начин и от основния прокурор. Така би трябвало да работи прокуратурата, да се покаже, че няма да има толериране, когато стане дума за нарушаването на закона ", сподели още Велчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР