Задава уеб страниците за отваряне във всеки от тяхBrowser Select

...
Задава уеб страниците за отваряне във всеки от тяхBrowser Select
Коментари Харесай

Browser Select – улеснява работата с множество браузъри

Задава уеб страниците за отваряне във всеки от тях

Browser Select има изчистен интерфейс и опростени функционалности за комфортна работа с разнообразни браузъри

Програмата Browser Select е основана с концепцията да ви помогне да работите дейно с другите браузъри, конфигурирани на компютъра. Има изчистен интерфейс и опростени функционалности.

Ако сте конфигурирали няколко браузъра на компютъра си и желаете да влизате в избрани уеб страници от всеки от тях, Browser Select е потребен инструмент за тази цел. След инсталиране, приложението открива всички налични браузъри в компютъра и демонстрира дейния сега. Можете да дефинирате реда на проявление на браузърите в програмата и да ги пускате с кликване върху иконките им или посредством бързите връзки (шорткъти) под тях.

Основната концепция на това приложение е да разреши на потребителя да задава уеб страниците, които се отварят при всяко стартиране на обичаните браузъри. В същото време можете да зададете в кои браузъри да се отварят линкове от други приложения – да вземем за пример месинджъри или PDF документи.

Browser Select разрешава също отваряне на няколко уеб страници по едно и също време в еднакъв браузър. Следователно, в случай че нормално влизате в две или три страници от избран браузър, можете да добавите техните адреси от настройките на програмата.

Даунлоуд: Browser Select
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР