Задава се пореден скандал в парламента.В понеделник отново ще блокираме

...
Задава се пореден скандал в парламента.В понеделник отново ще блокираме
Коментари Харесай

Костадинов: Блокираме работата на парламента и в понеделник

Задава се следващ скандал в Народното събрание.

В понеделник още веднъж ще блокираме работата на Народното събрание. Днес режат главите на паметниците, на следващия ден е режат главите на хората.

Така, както го направихме в четвъртък и петък, въпреки че в петък самите те не пристигнаха, а другояче изясняват какъв брой е значимо да се гласоподава бюджетът. Ако някой си мисли, че по-късно безвластие ние ще продължавамеда стоим беузчастно, няма да стане. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в предаването „ Говори в този момент “ по Българска национална телевизия.

" Вързаждане " са пуснали сигнали в прокуратурата поради демонтажа на Паметника на Съветската войска и са обжалвали всичко.

" Никой от нас не е очаквал, че ще има такова брутално престъпление. Областната шефка избяга от нас и се скри. Ние имахме уговорена среща, тя след това отхвърли. Ние влязохме, видяхме докумените, няма заповеди. После бяха пуснати някакви документи, свързани с паметника, от които ясно се вижда, че няма заповед за ремонт ".

По думите му пукнатините са още от момента, в който е бил паметникът е бил излят, написа epicenter.bg.

" Тази комбинация е издържала повече от 70 години и в случай че беше толкоз рискова, нямаше да се постанова да я режат на части, а можеха най-кротко да я бутнат ".

Премахването на монумент, който символизира победа над фашизма, съставлява възстановяване на фашизма, разяснява Костадинов.

Костадинов разяснява и решението двойни жители да могат да стават депутати: " Хора, които ще влизат в ръководството, ще бъдат лоялни към друга страна. Утре легално един човек, който има връзка с България единствено по персонална карта, ще може да стане министър. Пред очите ни убиват страната ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР