Задава се нова мания в здравословното хранене и това са

...
Задава се нова мания в здравословното хранене и това са
Коментари Харесай

Плодове на прах – зареждаща бомба за кожата и имунитета

Задава се нова фикс идея в здравословното хранене и това са плодовете на прахуляк.

Според изчисленията на профилирания пазар в идната една година това ще се трансформира в най-големият шлагер. Макар и да звучи малко необичайно (на нас ни припомня на храна за космонавти), в действителност да ядем обичаните си плодове под формата на прахуляк се оказва много добра концепция.

Това е по този начин тъй като по този метод се извличат само витамините, минералите и антиоксидантите от плода. Технически одобряваме концентрата от продукта, само че просто под формата на прахуляк.

 Плодове на прахуляк - зареждаща бомба за кожата и имунитета

Консистенцията се получава след многостепенен развой за обработка на плода на правилото на студеното сплескване. С помощта на вакуум, продуктите се изсушават при ниска температура, след което се наситняват до прахообразен тип.

Обикновено компаниите, които работят в тази промишленост са изцяло био, тъй че да получим най-хубавия краен артикул, основан единствено с чисти и натурални съставки.

 Плодове на прахуляк - зареждаща бомба за кожата и имунитета

А в случай че се питате по какъв начин се употребява прахът, не, отговорът не е на ленти. Всъщност той доста елементарно може да се прибавя в смутита и сладкиши, което дава спомагателен усет на ястието. Вече даже доста модели демонстрираха предписания на този принцип.

Трябва да се употребяват доста дребни количества, тъй като една лъжичка прахуляк елементарно може да съдържа съвсем цялата ви дневна доза нужни витамини.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР