Задава се битка между трима играчи на Левски за титулярно

...
Задава се битка между трима играчи на Левски за титулярно
Коментари Харесай

Голяма дилема пред треньора на Левски

Задава се борба сред трима играчи на Левски за титулярно място в дербито с ЦСКА. Това са Марин Петков, Джавад Ел Джемили и Eвертон Бала. Причината е, че един от тях ще би трябвало да остане на пейката до Николай Костов за мача с " алените ", написа през днешния ден в. " Мач Телеграф ".

Както е известно, Фабио Лима към този момент е възобновен и записа първи минути след травмата, която получи в контролата със Спортист. И в събота Костов надали още веднъж ще си разреши да го държи като жокер. Няма логичност, откакто напоследък непрекъснато се изтъкваше неналичието му.

В негово неявяване като дясно крило се изявяваше Марин Петков. Сега обаче ще би трябвало да отстъпи. Нищо, че националът е най-резултатният състезател на " сините " през тази пролет със своите 5 попадения. Освен това Левски го омайва и за нов контракт. Сега обаче ще би трябвало да има друга роля на терена. Марин като цяло е привикнал с въртележките. Откакто е при мъжете не е бил вратар или централен защитник.

Испанецът с марокански корени Ел Джемили пък съумя да усили сметката си с още 3 попадения и дели първото място при голмайсторите на " Герена " дружно с Рикардиньо. И също не върви да го забиеш на пейката, макар че понякога къса нервите на треньорите и съотборниците си. А би трябвало да напомним също, че през есента Костов му направи и двойна счита в дербито с ЦСКА, приключило 1:1.

Така най-логичното е Евертон Бала да седне на пейката за този мач, въпреки че Левски няма проблем с броя на легионерите с паспорти отвън Европейски Съюз, тъй като могат да започват с петима. На " Герена " обаче настояват, че надали има различен състезател, който да се показва на тренировките преди мачовете по този начин, както го прави той. Куршума прескачал останалите, само че неприятното е, че това не се вижда по време на мачовете. При него е несъмнено и друго. " Сините " надали ще желаят да го впишат в графата издънки, откакто хвърлиха толкоз старания, с цел да го докарат в София. Макар и единствено чартърен до лятото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР