Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са полицейщина“, коментира още

...
Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са полицейщина“, коментира още
Коментари Харесай

Атанасова: Управляващите счупиха държавата, не знаят как функционират институциите

„ Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са полицейщина “, разяснява още ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС
Решението да желаеме предварителни избори не е от през вчерашния ден, не е обвързвано и с последните събития. Това е оценка за 100-те дни на държавното управление, а за някои от министрите - и за година от тяхното ръководство. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ политиката в министерствата е ориентирана против опозицията и демокрацията.

„ Те освен счупиха страната, те не знаят по какъв начин действат институциите и не схващат какво е ръководство. По отношение на стопанската система, финансите, външната политика, цялостната визия и тактика за насърчаване на страната - кръгла нула “, счита Атанасова.

„ Арестите на политици от ГЕРБ са в нарушаване на Конституцията и българското законодателство, осъществени от незапознат орган “, изрично съобщи тя.

„ Задържанията на Борисов, Арнаудова и Горанов са безапелационна полицейщина и политическа принуда. Съдът предходната седмица остави без разглеждане настояванията по протоколите, защото почете мнението на българската прокуратура, че нито има необходимост, нито има съображение за това задържане “, изясни  Атанасова.

Според нея всичко, което Бойко Рашков е приказвал преди и след предизборната акция, е неистина.

„ Вътрешният министър не е опасност за никого, с изключение на за личното си държавно управление “, добави депутатът.

„ Явно им е нужно нещо гръмко, с цел да потвърдят, че към момента ги има и се назовават ръководещи. Българските жители от дълго време усещат това ръководство по джоба, по сметките си и по цената на олиото и хляба. Наскоро излезе социологическо изследване, което сподели, че хората са изчерпали своя избор на доверие, който са дали на тази четворна коалиция “, сподели Атанасова.

Парламентарната група на ГЕРБ е получила предложения от ръководителите на групите на „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “ във връзка кандидатурите за гуверньор на Българска народна банка.

„ Очевидно има някаква смяна в тяхното схващане за нашата парламентарна група. Аз обаче не виждам по какъв начин двете кандидатури ще прескочат високата летва на настоящия гуверньор “, сподели Десислава Атанасова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР