Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова Северин Красимиров

...
Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова Северин Красимиров
Коментари Харесай

Северин Красимиров е в Русе, очаква да му предявят обвинение

Задържаният за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова Северин Красимиров бе превозен в следствения арест в Русе. Това е станало към 12,45 ч., осведомят от прокуратурата. Там ще се води процесът против него.

Ще му бъдат повдигнати обвинявания за обезчестяване и ликвидиране с особена свирепост. Назначен му е длъжностен юрист, който също би трябвало да се яви в полицията в Русе, с цел да участва на всички процесуално-следствени дейности. Северин занапред би трябвало да бъде разпитан и от локалната полиция.

В идните дни следва да бъде изработен и следствен опит с негово присъединяване. Всичко това обаче зависи от неговото единодушие и това на юриста му.

Северин дойде на Летище София в сряда. Окръжна прокуратура в Русе ще предприеме дейности по предявяване на постановлението за привличане като обвинен на Северин Красимиров и осъществяване на неговия разпит в наличието на бранител. В рамките на днешния ден Окръжната прокуратура е възнамерявала осъществяване на освидетелстване на обвинения с присъединяване на правосъден доктор. Повече информация за дейностите на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен стадий.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР