Задържаният за убийството на русенската телевизионна водеща Виктория Маринова е

...
Задържаният за убийството на русенската телевизионна водеща Виктория Маринова е
Коментари Харесай

Северин влиза в затвора в Белене още преди съдебния процес, шестима адвокати са отказали да го защитават

Задържаният за убийството на русенската телевизионна водеща Виктория Маринова е арестуван за 72 часа. Очаква се в петък сутринта наблюдаващият прокурор ще внесе искане в Русенския областен съд за непрекъснатия му арест.
 
Най-вероятно мярката ще се на следващия ден по обед или в ранния следобяд. Ако тя бъде доказана, Северин ще бъде изместен в пандиза в Белене до правосъдния развой, оповестява Русе Медиа.

``
реклама
 
В 12:45 часа  21-годишният Северин бе докаран в следствения арест в Русе. Конвоят включваше две камионетки на Съдебна защита. Снощи той бе докаран с полет от Германия, прекара нощта в следствения арест в София, откъдето тази заран потегли за Русе.
 
Предстои през днешния ден среща на Северин със служебния му юрист от Русенската адвокатска гилдия. Защитникът е бил назначен още във вторник, а изборът му се е оказал сложен, защото преди него шестима други юристи са отказали да поемат случая.
 
В Русе Северин ще бъде разпитан от проверяващите, а от прокуратурата са му повдигнали две обвинявания –за обезчестяване, представляващо изключително тежък случай и за убийство по изключително непосилен за метод и с особена свирепост. В рамките на днешния ден Окръжната прокуратура е възнамерявала осъществяване на освидетелстване на обвинения с присъединяване на съдебен доктор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР