Задържаният за убийството на Десислава Стоянова Светослав Каменов е направил

...
Задържаният за убийството на Десислава Стоянова Светослав Каменов е направил
Коментари Харесай

Самопризнания от задържания за убийството на Десислава

Задържаният за убийството на Десислава Стоянова Светослав Каменов е направил частични признания. Той е престъпно проявен и осъждан. Каменов е един от потърпевшите от офанзивата в Кербала при задачата на българските елементи в Ирак, която е една то 4-те, в които взе участие.
Информацията е показана на ексклузивен брифинг на окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и шефът на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков. Работи се по всички версии и не се изключва неуредени финансови връзки или полово посягане, оповестява Novini.bg

Тялото на дамата е било намерено в дом на Светослав Каменов, като самичък е разкрил къде е поставил натрупа. При първичния оглед са установени съществуване на голям брой удари по лицето, строшаване на врата, а трупът бил подложен в ракла. Тепърва ще се открива дали тя е бил сложена в шкафа още до момента в който е била жива или след нейната гибел.

Той е бил арестуван не по отношение на убийството, а тъй като е бил последният човек, който е бил с нея преди да изчезне. Бившият боен се укривал във врачанско село. Малко преди да бъде арестуван, чиновниците на полицията откриват, че лицето се намира в Северна България и се е свързал с служител на реда. Той слага условия на неговия родственик, че би трябвало да отиде при него в гората, а в случай че не пристигна самичък ще „ стане ужасно “. В последна сметка лицето е арестувано, изясни Румен Попов.

Каменов е взел участие в три задачи, една от които в Ирак, като той е един от потърпевшите от офанзивата в Кербала. След това става обучител на спецчасти в Афганистан, откакто напуща армията през 2009 година. Той е осъждан и престъпно проявен. Бившият боен има условна присъда за позвъняване за сложена бомба в клон на банка.

Ст. комисар Атанас Илков описа, че чиновници на полицията отишли на адреса на дамата, като открили, че нея я няма, само че осветлението и редица ел уреди са включени.

От извършените оперативни действия, служителите на реда открили, че тя има връзки с Каменов. Като това една от главните аргументи да се насочат към някогашния боен. След няколко дни те съумели да открият къде е той. На 3-ти е пристигнала информация, че тя не се е явила информация, а на 5-ти е оповестена за търсене. По-късно и Каменов е пуснат за търсене, като след контакта с служителя на реда, който е негов родственик е бил арестуван.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР