Задържаният за хвърлянето на бомба срещу полицаи на Националния стадион

...
Задържаният за хвърлянето на бомба срещу полицаи на Националния стадион
Коментари Харесай

Бомбаджията, ранил полицаи, съжалявал за стореното

Задържаният за хвърлянето на бомба против служители на реда на Националния стадион " Васил Левски " съжалявал за стореното . Инцидентът стана по време на мача сред ЦСКА-София и " Левски " на 18 април.

На брифинг на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за случая стана ясно, че арестуваният е направил цялостни признания. Първоначално той се е укрил, само че през вчерашния ден се е явил в Столична дирекция на вътрешните работи с юрист.

 Задържаха мъж за случая с бомбичката, ранила полицайка на мача ЦСКА-Левски Обновена
Задържаха мъж за случая с бомбичката, ранила полицайка на мача ЦСКА-Левски

Заподозреният е отведен за разпит…

Той е роден през 1993 година, не е престъпно проявен, не е осъждан . По негови изказвания, той е получил самоделното взривно устройство и маската от чужд човек , оповестява БНР. През последните дни в Столична дирекция на вътрешните работи са разпитани 64 почитатели на Левски и са конфискувани записи от видеокамери.

Градският прокурор на София Емилия Русинова изясни, че след приключване на 72-часовия арест, в понеделник прокуратурата ще изиска непрекъснато задържане под стража. Законът планува от 5 до 15 години отнемане от независимост за сходно действие.

 Зрението на потърпевшата полицайка е избавено Обновена
Зрението на потърпевшата полицайка е избавено

Полицайката е в устойчиво положение

Вследствие на гърмежа служителка на жандармерията е в болница с тежки пострадвания по лицето и очите. Неин сътрудник, който също пострада при случая, към този момент е изписан и още веднъж е на работа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР