Задържаният за четворното убийство в Каспичан е бил осъждан за

...
Задържаният за четворното убийство в Каспичан е бил осъждан за
Коментари Харесай

Нападателят от Каспичан е осъждан веднъж за опит за убийство през 1989 г.

Задържаният за четворното ликвидиране в Каспичан е бил осъждан за опит за ликвидиране през 1989 г. От пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна оповестиха, че 63-годишният Петър П. е имал условна присъда в Смолян за опит за ликвидиране, като понастоящем той към този момент бил оправдан за това закононарушение. 
 Нападателят от Каспичан направил цялостни признания, повдигат му обвинявания  Убийството в Каспичан: Жертвите са стара двойка и двете им деца, арестуваха техен комшия (обновена)  4 натрупа открити в къща в Каспичан
Окръжната прокуратура в Шумен е привлякла Петър през днешния ден като съпричастен към четворното ликвидиране в Каспичан. Повдигнато му е обвиняване за преднамерено ликвидиране на повече от едно лице по изключително непосилен за убитите метод като закононарушението е осъществено с особена свирепост.

Жертвите на умишленото ликвидиране са 81-годишният Георги В., 70-годишната му брачна половинка Гуля В., 48-годишната им щерка им Славка и 46-годишният им наследник Веселин. 

Обвиняемият, който е наследник на брата на убития 81-годишен Георги, е арестуван с разпореждане на наблюдаващия делото прокурор в Окръжната прокуратура за период до 72 часа. Преди приключване на периода на предварителното задържане Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане в Шуменския областен съд за установяване на най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража.

Четворното ликвидиране в Каспичан е разкрито единствено за два часа под управлението на прокуратурата.

Сигналът е подаден от дъщерята на убитата Славка, която нямала връзка с майка си от 24 септември. След като била съпроводена от полицейски чиновници до дома на дядо си, са открити две мъртви тела. Малко по-късно са открити и телата на старата двойка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР