Задържаният в Пловдив за трафик на наркотици Бенджамин Макан изяви

...
Задържаният в Пловдив за трафик на наркотици Бенджамин Макан изяви
Коментари Харесай

Британският кокаинов крал: Искам присъда на Острова

Задържаният в Пловдив за трафик на опиати Бенджамин Макан изяви желанието си пред съда да бъде екстрадиран оптимално бързо в Обединеното кралство и да бъде съден там.

Думите му бяха предадени посредством неговия юрист и назначения преводач. Защитникът на Макан Илиян Василев уточни, че каквото и решение да вземе съда по настояването на прокуратурата за непрекъснат арест, то няма да бъде обжалвано.

Адвокатът уточни, че клиентът му показва почитание към българското правораздаване и желае да спомага оптимално, с цел да бъде върнат оптимално бързо на Острова.

Представителят на прокуратурата уточни, че в Обединеното кралство за закононарушението, в което Макан е упрекнат, се планува наказване пожизнен затвор. Изтъкна, че при ареста му в Пловдив чужденецът показал непозната персонална карта, в жилището е открита и друга такава.

" Има заплаха от укриване при по-лека мярка. Единствената съответна мярка се явява точно задържане под стража ", посочи прокурорът.

Поканен за последни думи, Макан сподели единствено, че се извинява за породения поради него дискомфорт на съда и правосъдния състав.

На 21 юни ще се гледа делото за екстрадиция на Макан. Днес се прегледа каква да бъде мярката му по време на престоя му в България, оповестява Марица.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР