Задържаният шофьор на камиона с откритите 39 тела в Англия

...
Задържаният шофьор на камиона с откритите 39 тела в Англия
Коментари Харесай

Мо Робинсън е управлявал камиона с 39-те тела от Белгия до Великобритания

Задържаният водач на камиона с откритите 39 тела в Англия се споделя Мо Робинсън от северноирландския град Портадаун , оповестява " Скай нюз ", базирайки се на източници.

Кадри от охранителни камери демонстрират камиона да се движи минути преди да бъдат открити телата в промишлен комплекс в Есекс.

BREAKING: Sky News understands the man arrested on suspicion of murder after 39 people were found dead in Essex is 25-year-old lorry driver Mo Robinson, from Portadown in County Armagh.

Read the latest: https://t.co/horh4khsdD pic.twitter.com/5PxZJ5Ef3f
— Sky News (@SkyNews) 23 октомври 2019 година
25-годишният Робинсън е арестуван по съмнения в ликвидиране , откакто полицията е пристигнала в промишлената зона в 01,40 часа. Кадрите от охранителната камера в 01,10 часа демонстрират навлизащия камион към комплекса.

Полицаи са удостоверили, че камионът е пътувал от Зебрюге, Белгия, за град Пърфлийт , Есекс. По-рано управляващите оповестиха, че камионът е навлязъл във Англия през Холихед, Уелс, в събота.

Българското посолство в Лондон получи информация от английската полиция, че откритият в графство Есекс камион е с българска регистрация . Камионът с марка " Скания " е регистриран във Варна на името на компания на ирландска гражданка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР