Задържаният от полицията на Орлов мост в събота Петър Кърджилов

...
Задържаният от полицията на Орлов мост в събота Петър Кърджилов
Коментари Харесай

Петър Кърджилов показа синините от престоя си в ареста

Задържаният от полицията на ”Орлов мост ” в събота Петър Кърджилов сподели част от синините, които по думите му е получил от униформените. След сдърпване сред протестиращите на блокираното от палатки кръстовище и стара жена, която ги наскърбява, гони и блъска с бастуна си Кърджилов бе отведен с белезници в I РПУ.
Пред екипа ни Кърджилов описа какво отношение е получил в сектора.

Ето какво написа той в профила си във Facebook

Здравейте драги другари, свободни жители, сътрудници комуникатори и публицисти!

Споделям с вас на първо време фотоси на следите от полицейското принуждение към мен при ареста ми в петък и удара с бастуна (третата фотография на рамото ми).

В полицейския бус получих също десетки мощни шамари по гърба и врата, както и удари с коляно в слабините, от които няма следи. Ударите от задържалите ме продължиха и в Първо районно, преди да пристигна юриста ми, като тяхна колежка по-възрастна полицайка подстрекаваше младите да ме бият още. Няма да приказвам за обидите и психическия тормоз. Държаха ме без вода и тоалетна, с цел да не се чисти алкохола, който по този начин и не откриха. Дадох непринудено кръв и урина за проучване във ВМА същия ден, преди да ме закарат в ареста.

Иначе, множеството служители на реда и надзиратели ни поддържат и им се желае да бъдат на митинга, само че не могат, тъй като незабавно ще ги уволнят.

Сядам по-късно да напиша повече за последните 72 часа. Ще можете да прочетете във Frognews.bg.

Споделяйте фотосите.
Продължавайте митинга и блокадите!

Петър Кърджилов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР