Задържаният Николай Кънчев от Горна Оряховица направил пълни самопризнания, че

...
Задържаният Николай Кънчев от Горна Оряховица направил пълни самопризнания, че
Коментари Харесай

Николай Кънчев разкри чудовищни тайни за убийството на Мария

Задържаният Николай Кънчев от Горна Оряховица направил цялостни признания, че е причинител на убийството на 45-годишната си другарка Мария, оповестява в. Монитор.

Убийството беше осъществено в петък през нощта в апартамент на ул. Славянска в кв. Пролет в града. Кънчев разказал пред проверяващите, че е пребил до гибел 45-годишната жена след едновременна приложимост на „ коктейл ” от алкохол и опиати, а причина за убийството била мъчителна ревнивост. По време на ваучър с доста алкохол и дрога в дома на авера на килъра, мъж на име Светльо, мъртво пияният и дрогиран Николай решил, че гаджето му се смъква с домакина. Той се нахвърлил върху двамата и им нанесъл нечовечен побой. В резултат на побоя домакинът Светльо е в болница с контузии по главата, а Мария умряла.

След като осъзнал какво е направил в продължение на цели три дни килърът се криел във входовета на блокове и на други необитаеми места в железничарския град, преди да бъде разпознат от жител и да бъде посочен на полицейска патрул край локалната автогара. При ареста той не опитал да бяга или да се съпротивлява, а след отвеждането в полицията незабавно си признал за осъщественото закононарушение.

Междувременно познати на Николай от Горна Оряховица споделиха в обществените мрежи, че той честичко упражнявал физическа принуждение както върху приятелката си Мария, по този начин и върху родната си майка. Заради побоищата преди време Мария даже го напуснала, само че по-късно евентуално още веднъж са се сдобрили. Голяма част от познатите на килъра пък не крият изненадата и настояват, че Николай още като възпитаник бил доста безшумно и непретенциозно момче и не било допустимо да извърши едно толкоз извънредно закононарушение. Убитата жена пък била известна в Горна Оряховица като Мария Бъзето.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР