Задържаният Манол шест пъти се лекувал в Центъра за психично

...
Задържаният Манол шест пъти се лекувал в Центъра за психично
Коментари Харесай

Убитата от мъжа си с чук в Сарафово е на 71 г., преди дни си дошла от Германия

Задържаният Манол шест пъти се лекувал в Центъра за психологично здраве

71-годишната Яна е свиреп убитата жена в бургаския квартал Сарафово. Извършител е нейният брачен партньор Манол, който шест пъти се е лекувал в Центъра за психологично здраве, последно през 2016 година, оповестиха от полицията.

От там потвърдиха публично информацията, че откакто нанесъл няколко удара с чук в главата на жена си, Манол самичък се обадил в полицията и разказал какво е направил. Около 11,55 ч. той позвънил на тел.112, незабавно към мястото потеглили полицейски патрули.

Кървавата драма е станала в фамилната къща на Манол и Яна на ул. " Антон Иванов " 2. По първична информация психологично болният мъж се нахвърлил върху брачната половинка си без съответна причина. Ударил я няколко пъти с чук в лавата, до момента в който спре да мърда. До скоро Яна живеела в Германия, само че се върнала преди няколко седмици, най-вероятно, с цел да гледа болния си мъж. Съседи на фамилията са потресени от жестокото ликвидиране.

Процесуално-следствените деяние не престават, формирано е досъдебно произвеждане, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР