Задържаният е с висящо дело за друго убийство В района

...
Задържаният е с висящо дело за друго убийство В района
Коментари Харесай

Двама убити в София - момиче и млад мъж

Задържаният е с висящо дело за друго ликвидиране
В региона на село Лозен тази заран е открит мъртвец на момиче.  По непотвърдена информация става въпрос за ликвидиране.

Вчера младата жена е била оповестена за търсене.

Край столичния квартал " Горубляне " е намерено и тялото на мъж. Жертвата е на 33 години. Извършва се оглед на местата, където са открити телата. 

За двете убийства е арестуван 34-годишен мъж.Той е престъпно проявен. Делото е било за породена гибел и е от предходната година. Софийската районна прокуратура е желала непрекъснат арест, само че съдът го е пуснал с подписка. След това от държавното обвиняване не са протестирали случая.

За tribune.bg от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че обвиненият за убийствата е бил задържан сред Айтос и Бургас. Той е арестуван на Автомагистрала " Тракия "   и м момента е в полицейското ръководство в Айтос.

Има формирано досъдебно произвеждане.

Според самопризнанията, той ги е умъртвил през период от два часа. Тялото на ученичката хвърлил край с. Лозен, а трупът на мъжа край Горубляне.

По неофициална информация у арестувания е открит военен револвер. Твърди се, че няма връзка сред двамата убити, а единствено причинителят е еднакъв. 

Любовен триъгълник и наркотици са версиите, които се ревизират за двойното ликвидиране.  По случая са работили Столична дирекция на вътрешните работи,  Националната полиция и органите на реда в Бургас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР