Задържаният Даниел Алвеш се мести в друг затвор, докато чака

...
Задържаният Даниел Алвеш се мести в друг затвор, докато чака
Коментари Харесай

Собствен душ за Дани Алвеш, за да не се къпе с други мъже

Задържаният Даниел Алвеш се мести в различен затвор, до момента в който чака развиване по делото против него, съобщи “Ла Вангардия ”. Там обаче той ще се радва на избрани привилегии. От през днешния ден бразилският футболист ще бъде в барселонския пандиз “Brians 2 ”, който е единствено на километър от мястото на ареста, където до момента той стоеше от петък до момента - “Brians 1 ”.

Бившият състезател на Барселона беше арестуван по обвиняване в полово принуждение над жена, осъществено на 30 декември 2022 година в локален нощен клуб. В петък и жертвата, и Алвеш дадоха показания, след което футболистът беше арестуван за непрекъснато.
 Излязоха нови детайлности към обвинявания в обезчестяване Дани Алвеш Излязоха нови детайлности към обвинявания в обезчестяване Дани Алвеш
В новото си място в този момент Алвеш ще бъде в лична килия и ще има душ единствено за себе си. Това решение е взето, с цел да се избегне опцията той да би трябвало да споделя банята и с други мъже. Органите се тормозят, че известността на Алвеш може да накара други пандизчии да го снимат по какъв начин се къпе гол за да продадат тези материали на медиите. Такива случаи към този момент е имало в историята на испанските затвори, поради което специфична комисия е решила да изолира футболиста.

Освен това следствието по случая продължава, като действително сега Дани Алвеш не е наказан. Това кара управлението на пандиза да бъде внимателно, тъй като в края може да се окаже, че той е бил почтен. Ако обаче бъде приет за отговорен, го грози затвор от 4 до 12 години.

Иначе въпросният затвор " Brians 2 " стана прочут с това, че през лятото на 2021 година в него се самоуби софтуерният магнат Джон Макафи. Макафи постави завършек на живота си часове, откакто Испанският народен съд разпореди екстрадицията му в Съединени американски щати по наказателни обвинявания, заведени в Тенеси от данъчното ръководство на Министерството на правораздаването
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР