Задържаният 61-годишен Любен Григоров от Босилеград е притежавал гигантска шпионска

...
Задържаният 61-годишен Любен Григоров от Босилеград е притежавал гигантска шпионска
Коментари Харесай

Белград: България е Шпионин №1, разузнава за НАТО, за разузнавателни агенции, за албанци

Задържаният 61-годишен Любен Григоров от Босилеград е имал гигантска шпионска мрежа на територията на Сърбия, която заплашва сигурността на страната.

 Според Белград Любен Григоров е основал голяма мрежа за шпионаж

С това усещане остава читателят през днешния ден, прелиствайки официоза на режима на президента Александър Вучич вестник „ Политика “, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Белград. Според „ разкритията “ на изданието Григоров „ разполагал с огромен финансов запас, агентура, в която е имало както цивилни, по този начин и военни лица, локални политици и обществени персони “. Григоров получавал персонално дилемите си от България и имал за цел да разузнава главно за положението на Четвърта бригада на сръбската войска. А получената секретна информация е разменял с сътрудници от НАТО, както и с албански шпиони.

 Официозът " Политика " побърза да нападне България и да я упрекна във всички грехове

В публикацията се прави директна връзка и с иззетите книги на Едвин Сугарев предишния месец, както и с недопускането му в Западните околности. Изданието на драго сърце акцентира, че има повдигнато обвиняване за „ национална, етническа и религиозна ненавист и непоносимост “ против ръководителя на Българския културен център в Босилеград Иван Николов.

„ Политика “ имала данни, че „ сръбските служби са разкрили и разпознали освен Любен Григоров, само че и огромен брой други лица, които са били част от българската шпионска мрежа, която е работила освен в Босилеград, само че и в покрайнините. „ Очакват се нови арести “ заради подозрението, че мрежата на Григоров не е работила единствено за България, само че и за НАТО, нейните разследващи организации и шпионски интервенции. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР