Задържаните за убийството на възрастните хора, чиито тела бяха намерени

...
Задържаните за убийството на възрастните хора, чиито тела бяха намерени
Коментари Харесай

Задържаните за убийството край Негован направили пълни самопризнания

Задържаните за убийството на възрастните хора, чиито тела бяха открити край Негован, са създали цялостни признания, осведоми NOVA. При първичните разпити двамата мъже – на 39 и 44 години, си прехвърляли виновността за това кой е физическият причинител. Впоследствие задържаният Пламен Шляпашки признал, че той е натиснал спусъка на противозаконния револвер.
Убийството било осъществено на 14 юли в жилището на една от жертвите на централния столичен бул. „ Витоша”. След съдбовните изстрели арестуваните разчленили телата на убитите в банята на жилището, натъпкали ги в бидони и ги откарали край Негован. После се върнали в жилището и усърдно го почистили с белина. Скрили револверите в тайник в помещение в двора на Техническия университет.
Престъплението е осъществено за грабеж. Убийците мислели, че жертвите държат в дома си пари от продажбата на техен апартамент в столичния квартал „ Емил Марков”. Оказало се, че средствата не са в жилището на бул. „ Витоша”. Оттам нарушителите отмъкнали фамилни полезности, които по-късно са открити в дома на един от задържаните.
Те са престъпно проявени. Планирали убийството от към година насам. Били наемани да вършат поправки на различен апартамент, благосъстоятелност на убитото семейство. Тогава убитият мъж споделил с един от убийците мнение, че лихвите в банките са доста ниски. Вероятно по тази причина нарушителите решили, че жертвите ще държат в дома си парите от продажбата на жилището в „ Емил Марков”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР