Задържаните след катастрофата в Бургас с двама загинали полицаи не

...
Задържаните след катастрофата в Бургас с двама загинали полицаи не
Коментари Харесай

Демерджиев: Каналджиите обявиха война на България, ние ще им отговорим с цялата си мощ

Задържаните след злополуката в Бургас с двама починали служители на реда не са български жители, като има подозрение за още един забъркан, който се търси. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.  Той съобщи още, че има информация за забъркани вътрешни хора от системата на Министерство на вътрешните работи, които са помагали за допускането на мигранти у нас.
Прочетете още
„ За страдание загубихме две прелестни български момчета, най-искрени съболезнования.  Днес каналджиите оповестиха война на българската страна и ние ще отговорим с цялата си мощност. Ще създадем всичко допустимо такива произшествия в никакъв случай повече да не се случват. Ще включим и министерството на защитата. В момента се правят нужните дейности за следствието. Това закононарушение ще бъде разкрито и нашата задача е да не позволяваме повече такива произшествия и аз ще направя всичко допустимо това да се случи “, сподели още Демерджиев.

Той съобщи още, че  през идващите дни ще има извънредно интензивни дейности във връзка с защитата на границата, транспортните средства, както и вътрешна инспекция в системата за лица, които оказват помощ на каналджиите.

„ Всичко това се прави и досега, само че ние ще засилим извънредно доста това, с подобен интензитет инспекции до момента не е имало “, съобщи още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР